Werken bij

Werken bij het Gezellenhuis!

Het Gezellenhuis zoekt gezellen! Wordt onderdeel van dit prachtige nieuwe project en help mee om een fantastisch nieuw team te vormen om de huiskamer van het Amstelland op de (menu)kaart te zetten. Samen met jou maken van Het Gezellenhuis een onvergetelijke plek om te borrelen, dineren, vergaderen, slapen, een voorstelling te bekijken en nog veel meer! Word jij onderdeel van dit avontuur? 

Het Gezellenhuis heeft een gloednieuwe keuken die klaar is om bemand te worden door een creatieve en enthousiaste chef met een mooi keuken team! Help jij de keuken van het Gezellenhuis te vullen met nieuwe geuren en kleur te geven met nieuwe smaken? Ben jij het ingrediënt wat het nieuwe Gezellenhuis nog mist en kun jij Het Gezellenhuis met een persoonlijk sausje naar een nog hoger niveau tillen? Dan is dit jouw keuken! 

All- round leidinggevende

Ben jij een gedreven en ervaren horecaprofessional met leiderschapskwaliteiten? Heb je een passie voor gastvrijheid en weet je hoe je een team motiveert en aanstuurt? Dan zijn wij bij het Gezellenhuis op zoek naar jou!

Jouw rol

Als leidinggevende bij het Gezellenhuis ben jij het eerste aanspreekpunt voor zowel gasten als personeel. Je draagt zorg voor een soepel verloop van de dagelijkse gang van zaken in ons restaurant, zowel bij reguliere gasten, als bij partijen en de bar. Samen met jouw team creëer je een unieke beleving voor onze gasten en zorg je voor een gestroomlijnde organisatie achter de schermen.

Wat ga je doen?

  • Leidinggeven aan het team, duidelijke aansturing d.m.v. briefings en zorgen voor een positieve werksfeer;

  • Coördineren van zowel de reguliere gasten, partijen en de bar;

  • Verantwoordelijk voor de gastbeleving en kwaliteit van de service;

  • Overzien van de reserveringen en efficiënt plannen van tafels en personeel;

  • Zorgen voor een strakke uitvoering van de opstart- en afsluitprocedures;

  • Voorraadbeheer en bestellingen plaatsen bij diverse leveranciers;

  • Ondersteunen bij en meedenken over verbeteringen in de bedrijfsvoering;

  • Oplossen van onverwachte situaties en snel schakelen bij drukte of weersveranderingen;

  • Communiceren met de keuken over bijzonderheden en allergieën;

  • Zorgdragen voor een nette en opgeruimde werkomgeving.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt ruime ervaring in de horeca, bij voorkeur in een leidinggevende rol;

  • Je bent gastvrij, communicatief sterk en stressbestendig;

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een hands-on mentaliteit;

  • Je kunt goed plannen en overzicht houden in een dynamische omgeving;

  • Je bent flexibel en weet het team te motiveren en aan te sturen;

  • Je hebt oog voor detail en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende fulltime functie over vier werkdagen binnen een dynamische en sfeervolle horecazaak;

  • Standaard een weekenddag vrij;

  • Een gezellig en professioneel team met passie voor horeca;

  • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;

  • Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Leidinggevend chef/ kok

  • Je hebt ervaring met het aansturen van een keukenteam en leidt met gemak je collegakoks door een drukke zondagslunch of zaterdagdiner;

  • Jouw creatieve brein denkt graag mee over de invulling van een nieuwe kaart, verzint leuke specials en helpt het Gezellenhuis nog verder te ontwikkelen;

  • Je komt terecht in een jong, gezellig en gemotiveerd team;

  • Je bent fulltime beschikbaar en werkt graag een vierdaagse werkweek.

Zelfstandig werkend kok

  • Je hebt passie voor koken, weet wat lekker eten is en bent creatief;

  • Je komt terecht in een jong, gezellig en gemotiveerd team en bent bereid nieuwe dingen te leren;

  • Je bent fulltime beschikbaar en werkt graag een vierdaagse werkweek;

  • Je bent standaard één weekenddag vrij.

Hulpkok

  • Je hebt passie voor koken, bent stressbestendig en werkt graag in een team;

  • Ervaring is leuk, maar niet nodig;

  • Je bent minimaal één dag per week beschikbaar en flexibel inzetbaar (dus ook in de weekenden).

Ontbijt-/lunchkok

  • Je kan op een gestructureerde manier grote hoeveelheden voorbereidend werk verzetten;

  • Je start de keuken op en draait zelfstandig de lunch;

  • Je bent fulltime beschikbaar en werkt graag een vierdaagse werkweek;

  • Je bent standaard één weekenddag vrij en werkt alle dagen overdag.


ONTBIJT & HOUSEKEEPING

  • Maken van ontbijt voor de hotelgasten;

  • Aanspreekpunt en ontvangst gasten bij het ontbijt; 

  • Kamer schoonmaken en klaarmaken voor nieuw gebruik;

  • Enkele uren per dag op basis van / afhankelijk van geboekte kamers;

  •  We zoeken dagelijks een persoon voor deze functie, maar deze kan worden gedeeld met een flexibel team o.b.v beschikbaarheid.